Afbeelding

Parktheater

Kommil Foo 

Een piano, een gitaar, een viool, twee stemmen... Meer hebben de Vlaamse broers Walschaerts niet nodig om je een memorabele avond te bezorgen.  Oogst is een intieme en prachtige voorstelling. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen.


Vrijdag 13 mei, 20.30 uur.

Marja’s Dooie Sterren Parade

De energieke, ontwapenende en goudeerlijke Marja brengt een sprankelend muzikaal programma. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van de sterren van weleer, zoals Robert Long, Conny van den Bos, de Zangeres Zonder Naam.


Donderdag 19 mei, 20.30 uur.

A Midsummer Night's Dream

A Midsummer Night's Dream is een betoverende opera vol liefde, spanning en sensualiteit. Verliefdheid, ontrouw, en verzoening vullen de nacht. Benjamin Britten schreef deze magische opera naar de romantische komedie van Shakespeare.

Vrijdag 20 mei 19.00 uur en zo 22 mei 14.30 uur.

RUMAG

Met bijna een miljoen volgers is Rumag hét lifestylemerk van Nederland. Hun teksten zijn origineel, grof, seksueel maar ook grappig. In deze theaterversie ben je als bezoeker onderdeel van een show waarin je samen de grenzen opzoekt van wat kan en wat absoluut niet kan.


Zaterdag 21 mei, 20.30 uur.

Nederlands Dans Theater

Het laatste NDT 1-programma van het theaterseizoen 2021-2022 presenteert wereldpremières van drie onderscheidende choreografische stemmen: Gabriela Carrizo, Crystal Pite en Roy Assaf.


Dinsdag 24 mei, 20.00 uur.

Wim Helsen

Wim Helsen is met zijn absurde voorstellingen onverminderd populair. In de afgelopen jaren werd de vileine taalmanipulator een grote naam in het cabaretcircuit, nadat hij met twee opeenvolgende voorstellingen de Poelifinario in ontvangst mocht nemen voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma.


Woensdag 25 en donderdag 26 mei, 20.00 uur.Voor meer informatie en kaartverkoop:

parktheater.nl