Bezorgers gezocht

Bezorgers gezocht

EINDHOVEN - Ben je 13 jaar of ouder en wil je wat extra geld verdienen? Bezorg dan 1x per week Groot Eindhoven in je eigen omgeving. Wij kunnen altijd bezorgers gebruiken in Eindhoven en Son en Breugel. Wie geïnteresseerd is, neemt voor meer informatie contact op met: Roland Geeven, M: 06-46120847 E: bezorgers@bravom.nl

www.Bravom.nl

FeelGood Market

EINDHOVEN - FeelGood Market tekent op zondag 19 december voor de organisatie van een speciale kerstmarkt. Tijdens de markt zijn allerlei lekkernijen te verkrijgen, en er zijn allerlei lekkernijen en handgemaakte, exclusieve, duurzame producten en originele cadeaus voor de kerstdagen. Ook muziek ontbreekt niet. De markt is te bezoeken tot 17.00 uur.

Bedankje voor bezorgers

EINDHOVEN - Onze bezorgers gaan vanaf deze week, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen, weer langs de deuren om lezers een gelukkig nieuwjaar te wensen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit als gevolg van corona liever niet wilt. Er bestaat demogelijkheid om een gift te doen via de website. Als blijk van waardering voor hun wekelijkse inzet, hopen de bezorgers zo toch nog een extrazakcentje te verdienen. Dit wordt zeer gewaardeerd en namens de bezorger, alvast hartelijk dank!

www.bravom.nl/bezorgerbedankt