Zogeheten monsterkransen sieren de Emmasingel.
Zogeheten monsterkransen sieren de Emmasingel.

‘Monsterkransen’ Emmasingel

Algemeen

Tot en met 9 januari vind je in Emma District aan de Nieuwe Emmasingel (te) gekke kerstkransen met -letterlijk- een eigen gezicht. Van schattige girly droogbloemenkransen en mossige takkenbossen tot grumpy figuren en zelfs kalende brildragende kransen.

Zin in een coronaproof wandeling? Of even ontspannen tijdens het kerstinkopen in Eindhoven centrum? Van deze verrassende ‘monsterkransen’ krijg je spontaan een lach op je gezicht! 

“Wij ondernemers van Emma District wilden in deze barre tijd voor een vrolijke noot in onze winkelstraat zorgen, die onder alle COVID-19 maatregelen door zou kunnen gaan.”, aldus Celine Tuns van winkel Homestock in Emma District.

De ‘monsterkransen’ zijn een creatieve twist op de klassieke kerstkrans en weerspiegelen het creatieve en eigenzinnige karakter van het Emma District. Onder de naam ‘Hangin’ Around Emma District’ worden acht verschillende kransen tentoongesteld in één van de etalages in het winkelgebied en afbeeldingen van hen op posters door de straat heen. Als kers op de taart is er tot en met 22 december een winactie waarbij één van de bezoekers die een selfie met zijn/haar favoriete krans post op Instagram en tagt, het unieke item voor de kerstdagen mee naar huis mag nemen.

@emmadistrict 

KERST

Afbeelding