Een reis maken naar de verre toekomst, in het Evoluon kan het! FOTO: Twycer.
Een reis maken naar de verre toekomst, in het Evoluon kan het! FOTO: Twycer. Christ Clijsen

Tijdreizen in het Evoluon

Algemeen

Een kijkje nemen in de verre toekomst? Het klinkt bijna onmogelijk, maar in het Evoluon kan het! Op zondag 19 december opent Next Nature Future Travels, hét internationale reisbureau voor tijdreizen, zijn deuren in het Evoluon. Daar staat een spectaculaire virtual reality Tijdmachine klaar voor iedereen die miljarden jaren vooruit in de tijd wil reizen.

EINDHOVEN - Next Nature maakt deze week 20 lezers blij met een Gouden Ticket dat recht geeft op een heuse VIP-behandeling. Wil je weten of je een van de winnaars bent, kijkt dan snel of je in deze krant een gouden enveloppe aantreft.

Bezoekers van het Evoluon hebben de komende wintermaanden de kans om hun kijk op hun leven op aarde voorgoed te veranderen. Ze kunnen inchecken in het Evoluon dat tot luchthaven is omgebouwd. Hier krijgen ze instructies en informatie over de tijdreis in de interactieve VR Tijdmachine. Miljarden jaren vooruit, tot voorbij het moment dat de zon is opgebrand. Wie is daar ooit geweest?

Deze reis naar de verre toekomst is het startschot van de hernieuwde, publieke functie van het Evoluon; voor vele Nederlanders het iconische gebouw dat warme herinneringen oproept. “Het is een transitie fase waarbij we in het Evoluon tijdelijk ombouwen tot luchthaven. Iedereen is welkom om er, niet slechts tien, honderd of duizend jaar, maar miljarden jaren vooruit te reizen. Dit kan van 19 december 2021 tot en met 9 januari 2022, en van 2 tot en met 27 februari 2022. De bijzondere reis vindt plaats in een ‘Covid proof’ installatie. Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht om zo een veilige vlucht aan te bieden, zo laten de initiatiefnemers weten. Het Evoluon blijft ook open voor evenementen en conferenties. Tickets zijn te boeken op:

www.tijdreizen.nu