Kerstpakketactie gezamenlijke kerken Son

SON EN BREUGEL - In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start. Er zijn in Son en Breugel nog steeds mensen, die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld.

 Wilt u ook uw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen? U kunt uw kerstpakket of losse producten afgeven bij de protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra's. Let u wel aan de uiterste houdbaarheidsdatum! Producten die over deze datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst. 

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen er voor dat uw gift terecht komt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken.  "Uw financiĆ«le gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra's kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen. U kunt deze storten op onze bankrekening o.v.v. kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken: NL 88 INGB 0003757089 t.n.v. H. van Rooij."

Tot en met 23 december kunt u uw pakketten of financiƫle gift afgeven bij de protestantse kerk aan de Zandstraat 26 in Son. Openingstijden: 13 tot en met 18 december van 10.00 tot 12.00 uur; 20 tot en met 22 december van 09.30 tot 16.00 uur; 23 december van 09.30 tot 12:00 uur.