Bezorgers gezocht

Bezorgers gezocht

EINDHOVEN - Ben je 13 jaar of ouder en wil je wat extra geld verdienen? Bezorg dan 1x per week Groot Eindhoven in je eigen omgeving. Wij kunnen altijd bezorgers gebruiken in Eindhoven en Son en Breugel. Wie geïnteresseerd is, neemt voor meer informatie contact op met: Roland Geeven, M: 06-46120847 E: bezorgers@bravom.nl

www.Bravom.nl

Green Deal

EINDHOVEN - Veertien grote gezondheidsinstellingen en elf gemeenten werken samen aan de zogenaamde Green Deal Zorg Eindhoven/MRE. Het doel is om de milieuprestaties van zorginstellingen te verbeteren door energie te besparen, efficiënter met afval en water om te gaan, en voedselverspilling tegen te gaan. De zorginstellingen moeten binnen drie jaar na ondertekening van de Green Deal minimaal het bronzen niveau van de zogeheteh Milieuthermometer Zorg behalen.

"Door deze samenwerking delen instellingen hun expertise over het aanpakken van het thema duurzaamheid in hun eigen bedrijfsvoering. Bovendien wordt de aanpak gecoördineerd”, licht wethouder Rik Thijs (Klimaat en Energie, voorzitter Green Deal Zorg) toe.