Jort van der Sande juicht als FCE de 4-0 maakt tegen Dordrecht.
Jort van der Sande juicht als FCE de 4-0 maakt tegen Dordrecht.

FCE zet koers naar VVV

De mannen van Rob Penders hebben afgelopen zaterdagmiddag voor voorlopig de laatste keer met publiek mogen spelen. In het Jan Louwers Stadion wonnen de Blauw-Witten (opnieuw) met 5-1 van FC Dordrecht. VVV-Venlo is de volgende stegenstander, dit keer gewoon op vrijdagavond.

FCE stond tegen FC Dordrecht binnen het kwartier op 1-0 voorsprong door Joey Sleegers. In het derde kwartier scoorden de Blauw-Witten maar liefs 3 doelpunten. Na drie assists van Sleegers maakten Jort van der Sande er twee en ook aanvoerder Mawouna Amevor kopte raak. Ex-FCE'er Jacky Donker maakte nog een eretreffer voor de Schapenkoppen. In de blessuretijd trokken de invallers aan de kant van Eindhoven er nog een laatste keer op uit. Cas Faber tikte de voorzet van Jasper Dahlhaus binnen, waardoor de wedstrijd FC Eindhoven - FC Dordrecht voor de derde keer op rij met 5-1 werd gewonnen.

De tegenstander van vrijdag is VVV-Venlo. VVV begon het seizoen met een 2-2 gelijkspel tegen NAC Breda, een verlies tegen TOP Oss van 2-1 en winst op Almere City FC met 2-1. De laatste vijf wedstrijden verloor VVV echter allemaal. De Eindhovenaren staan een stuk hoger op de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie dan VVV. De wedstrijd vindt vrijdag om 20.00 uur plaats in stadion De Koel, maar zonder publiek. De wedstrijd is wel te zien op ESPN.

Afbeelding