Enkele werken van leden van Fotoclub 't Karregat.
Enkele werken van leden van Fotoclub 't Karregat.

Nieuwe expositgie Fotoclub ’t Karregat

Algemeen

Fotoclub ‘t Karregat heeft een nieuwe expositie op het programma staan. Vanaf zaterdag 20 november tonen de leden van de vereniging hun werk. 

EINDHOVEN - Het thema van de expositie is: Thuiswerk. Daarnaast is er ook vrij werk van de fotografen te zien. 

Een deel van deze foto’s is afgelopen maand juli in een digitale expositie op het internet te bezichtigen geweest. “Ook verder hebben onze leden niet stil gezeten. Ze zijn veel op pad geweest voor hun vrije werk. De afgelopen maanden is de club druk geweest met de beoordeling van al die foto’s die eventueel nog geëxposeerd zouden kunnen worden.”

Het ene thema waaraan alle leden werken is dit jaar vervangen door een vijftal thema’s waaraan door kleinere groepjes is gewerkt. Ook nu onder begeleiding van een professional. Uiteindelijk is op de selectiedag bepaald welke foto’s geëxposeerd zullen worden. Door de foto’s van de vijf themagroepjes, het vrij werk, de onmisbare rode draad en het feit dat de fotograaf vrij is in de manier van exposeren, ontstaat een zeer gevarieerde tentoonstelling. De expositie is tot en met 27 november te zien in de kas van Soontiëns, Tuincentrum en Hoveniers, Urkhovenseweg 570, Eindhoven. De tentoonstelling is te bezoeken op zondag 21 november van 12.00 topt 16.30 uur, en maandag 22 tot en met zaterdag 27 november van 09.00 t/m 17.00 uur.