Altijd spannend: op schoot bij de Sint. FOTO: Bert Jansen.
Altijd spannend: op schoot bij de Sint. FOTO: Bert Jansen.

Chocoladeletters en cupcakes versieren

Algemeen

EINDHOVEN - Geen intocht zoals gebruikelijk aan de Kanaaldijk, maar kinderen konden afgelopen zaterdag toch nog even op bezoek bij de Sint en zijn Pieten. De goedheiligman hield audiƫntie in het stadhuis. Op en rond het Stadhuisplein was er volop vermaak met spelletjes en een heuse stormbaan.

Workshop

Dit jaar pakt de Heuvel weer uit met de feestelijk gedecoreerde Sinterklaas workshop-spot. Van woensdag 17 tot en met zondag 5 december kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar op iedere woensdag, zaterdag of zondag leuke sinterklaas workshops bijwonen. Tijdens deze workshops leren de hulppietjes hoe je cupcakes en chocoladeletters het mooiste kan versieren. Na afloop mogen de lekkernijen natuurlijk mee naar huis worden genomen.

Na de workshop mogen kinderen ook de XXL verlanglijst invullen en kans maken op een mooi cadeau. De winnaars van deze actie worden op zaterdag 4 december bekendgemaakt. De workshops duren circa 30 minuten. Aanmelden kan door de naam van je kind, leeftijd en het tijdstip waarop je langs wil komen door te sturen. In een bevestigingsmail staat aanvullende informatie.

workshopheuvel@gmail.com