kort nieuws
kort nieuws

IN 'T KORT

Computers inleveren

EINDHOVEN - Een goede bestemming vinden voor computerapparatuur die niet meer wordt gebruikt. SeniorenVelang Woensel biedt uitkomst met een inzamelingsactie van computer en telefoon apparatuur. "Ingeleverde apparatuur bieden we aan bij onze partner D-two. Die organisatie zorgt ervoor dat de data van de apparatuur op veilige en gecertificeerde wijze wordt gewist, zodat het vervolgens kan worden hergebruikt. D-two doet dit met een team van mensen met een arbeidshandicap. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een schone leefomgeving en wordt er werk gegenereerd voor deze kwetsbare doelgroep." Meedoen? Lever dan uw apparatuur gedurende de maand november in op de locaties: De Werf Van der Werffstraat 14, Blixems Ouverture 2Oude Toren Oude Torenstraat 6, bieb Dommelbeemd Tarwelaan 56. 'tt Trefcentrum, Belgiëplein 20. 

www.seniorenbelangwoensel.nl

Juiste match

EINDHOVEN - Houd jij van regelen en de juiste match maken?  Word  dan coördinator bij Meedoen in de Wijken. Humanitas biedt taalondersteuning aan inwoners van Eindhoven met een migratieachtergrond. Het doel is participatie; de verbetering van de taalvaardigheid is daartoe het middel. Een coördinator houdt zich bezig met de intake van deelnemers en taalcoaches, het koppelen van deze taalcoaches aan een deelnemer. 

Meer informatie: Anne Marie Jansen: 06-29008031. 

Klassieke muziek

EINDHOVEN - Nieuw en verrassend bij Volksuniversiteit regio Eindhoven: de cursus Luisteren naar klassieke muziek. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van klassieke muziek. "In drie lessen maken we een start met gericht en geconcentreerd (beter) luisteren. Dat doen we door de verschillende elementen, waaruit klassieke muziek bestaat, te bekijken."

Start: donderdag 13 januari, 9:30-11:30 uur.

 www.vu-eindhoven.nl

Feest MEW gaat niet door

EINDHOVEN - Muziekvereniging Eindhoven West heeft de viering van haar 75-jarig jubileum afgeblazen. "Gezien de huidige omstandigheden met betrekking tot corana, kunnen wij het concert niet door laten gaan." Het jubileumconcert wordt verplaatst naar volgend jaar.