Plaatje van een eerdere ontmoeting tussen FC Eindhoven en FC Dordrecht.
Plaatje van een eerdere ontmoeting tussen FC Eindhoven en FC Dordrecht.

FCE krijgt Dordrecht op bezoek

Algemeen

FC Eindhoven heeft de laatste twee wedstrijden allebei op vreemde bodem gespeeld, en gewonnen. In Rotterdam won de ploeg van Rob Penders met 3-4 van Excelsior en Jong FC Utrecht werd met maar liefs 0-6 verslagen, de grootste uitzege ooit voor FCE.

FC Eindhoven verkeerd in een prima vorm. Sinds de tweede competitiewedstrijd in Emmen wonnen de Blauw-Witten twee weken geleden in Rotterdam van Excelsior. De week erna boekte FCE een monsterzege op bezoek in de Domstad. Mede door deze twee zeges staat FC Eindhoven momenteel op de zesde plek van de Keuken Kampioen Divisie.

Deze week mogen de Blauw-Witten weer in eigen huis spelen. Zaterdagmiddag komt FC Dordrecht op bezoek in het Jan Louwers Stadion. Dordrecht is momenteel de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Met slechts 10 punten uit 14 wedstrijden gaat het niet al te best met de ploeg van trainer Michele Santoni. De wedstrijden tegen Almere City FC en FC Den Bosch hielden de Dordtenaren nog een puntje aan over, maar alle andere wedstrijden waren puntloos. Vorige week pakte FC Dordrecht weer sinds lange tijd een driepunter. In eigen huis werd er gewonnen van NAC Breda met 2-1.

De aftrap van komende wedstrijd tegen FC Dordrecht is op zaterdagmiddag om 16:30 in het Jan Louwers Stadion.

FC EINDHOVEN

Afbeelding