Foto:

Welkom bij de Uniek Sporten Familiedag

  Sport

Op zaterdag 26 september houden More2Win, Eindhoven Sport en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten Familiedag. Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek, waar Eindhoven één van de host city’s is. 

EINDHOVEN - Het doel van de Nationale Sportweek is zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past.

Samen bewegen

Wethouder Sport Stijn Steenbakkers: “Wat een veerkracht heeft Eindhoven laten zien tijdens de afgelopen maanden. En natuurlijk zijn we hartstikke blij dat we juist dit jaar host city mogen zijn. De Sportweek is iets dat we samen met alle sportaanbieders en de inwoners willen doen. Ik ben trots op iedereen die daar zijn of haar steentje aan gaat bijdragen. Want wat is er veel te doen in Eindhoven als je kijkt naar de mogelijkheden die er zijn om te sporten en te bewegen. Er is voor elk wat wils! Samen met NOC*NSF bieden we sport- en beweegaanbieders in Eindhoven een mooi platform om hun aanbod in de schijnwerpers te zetten. Doen jullie ook mee?”

Beweeg- en informatiemarkt

Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de Eindhoven: van atletiek tot voetbal. Een mooi en gevarieerd sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking. Daarnaast zijn hun gezinnen meer dan welkom om ook mee te doen of de informatiemarkt te bezoeken om meer te weten te komen over Uniek Sporten en het sportaanbod in Eindhoven. 

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

Wil jij ook de Uniek Sporten familiedag bezoeken? Meld je dan nu aan via www.eindhovensport.nl/nsw

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden