Justin Goetzee blijft bij FC Eindhoven tot medio augustus verbonden als interim-directeur. Hij werkte eerder voor club als PSV, NAC Breda en ADO Den Haag.
Justin Goetzee blijft bij FC Eindhoven tot medio augustus verbonden als interim-directeur. Hij werkte eerder voor club als PSV, NAC Breda en ADO Den Haag. (Foto: Ton Toemen)

Goetzee volgt Van den Broek op bij FC Eindhoven

  Sport

Bij FC Eindhoven volgt Justin Goetzee algemeen directeur Wim van den Broek met onmiddellijke ingang op. Laatstgenoemde is volgens de club 'in goed overleg met de Raad van Commissarissen teruggetreden'.

EINDHOVEN - 'Begin van dit jaar heeft FC Eindhoven een nieuw masterplan voor de komende vijf jaar gepresenteerd. De uitvoering, het tempo en continuïteit daarvan vragen in deze fase om een bestuurder met een meer commerciële achtergrond, reden waarom we onvermijdelijk op zoek moeten naar een directeur met een ander profiel', valt er in het persbericht te lezen. De club bedankt Van den Broek voor zijn inzet en wenst hem veel succes in de toekomst.

Goetzee
De 46-jarige Goetzee, afkomstig uit Teteringen, vervulde eerder (bestuurders)functies bij NAC Breda, ADO Den Haag, RKC Waalwijk en PSV. Goetzee treedt als interim-directeur in dienst. 'Hij zal tot medio augustus aan de club verbonden zijn, met als speciale taak een solide opzet en uitwerking van het masterplan op te leveren. In de tussentijd gaat FC Eindhoven op basis van een nieuw functieprofiel in alle rust op zoek naar een definitieve en passende invulling van deze cruciale functie.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden