FC Eindhoven ging met 1-0 onderuit in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Vrijdag wacht hoogvlieger De Graafschap. (Foto: Johan Manders).
FC Eindhoven ging met 1-0 onderuit in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Vrijdag wacht hoogvlieger De Graafschap. (Foto: Johan Manders). (Foto: )

FCE verliest van Dordt, lastig duel op komst

  Sport

Na goede wedstrijden tegen Helmond Sport en FC Utrecht kreeg FC Eindhoven vrijdag een tik te verwerken. In de uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Dordrecht werd met 1-0 verloren. Vrijdag komt titelkandidaat De Graafschap op bezoek in het Jan Louwers Stadion.

EINDHOVEN - De ploeg van Ernie Brandts speelde een matige wedstrijd in Dordrecht. In de tweede minuut van de extra tijd kregen de Blauw-Witten de deksel op de neus. Quincy Hogesteger zorgde met de enige goal van de wedstrijd voor de tweede nederlaag na de winterstop voor FC Eindhoven. Vrijdag zal het beter moeten, als de ploeg een resultaat wil halen tegen de Superboeren. De ploeg uit Doetinchem mag gerust een ploeg in vorm genoemd worden. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen en de laatste, en enige nederlaag in de competitie, dateert van 25 november. Opmerkelijk is dat De Graafschap al tien keer gelijk speelde. Trainer Mike Snoei en zijn mannen gaan vol voor de titel en zijn koploper Cambuur tot op twee punten genaderd. Aan FC Eindhoven de taak om de opmars van de Superboeren te stoppen.

Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Jan Louwers Stadion. Koop je kaartje via www.fc-eindhoven.nl/tickets.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden