Wat is er lekkerder dan ploeterend over onverharde wegen je conditie op de proef stellen? Niks, toch? Zondag 9 februari vindt de vierde editie van de LOGO Midwintertrail plaats.
Wat is er lekkerder dan ploeterend over onverharde wegen je conditie op de proef stellen? Niks, toch? Zondag 9 februari vindt de vierde editie van de LOGO Midwintertrail plaats. (Foto: )

Uitdagende trimloop over 'De Groote Heide'

  Sport

Lopersgroep LOGO houdt zondag 9 februari de vierde editie van de LOGO Midwintertrail. Geen hardloopwedstrijd met tijdregistratie, maar gewoon genieten van een uitdagende tocht door het prachtige bosgebied tussen Geldrop en Heeze.

GELDROP - Het programma bestaat uit drie verschillende trailroutes (8, 16 en 24 km) met bijna volledig onverharde paden en singletrails over de prachtige Groote Heide, een 6.000 hectare groot natuurgebied dat zich uitstrekt vanaf de groene zuidzijde van Geldrop tot ver over de Belgische-Nederlandse grens.

Het start- en finishpunt is te vinden bij Café de Boerderij/Stal de Meijldijk, Jan Raassensweg 1 in Geldrop. Daar is een bewaakte garderobe aanwezig en (beperkte) gelegenheid om je te douchen. Bij de 16 en 24 km is er onderweg een verzorgingspost met warme drank en wat knabbels. Er is tevens EHBO aanwezig. Voor alle deelnemers is er na afloop een kop erwtensoep en een drankje op de locatie van café De Boerderij.

Inschrijven voor de loop kan tot 8 februari via www.inschrijven.nl. Wees er snel bij, want het maximum aantal deelnemers is 500 en er is geen na-inschrijving. Meer informatie is te vinden op: www.logogeldrop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden