Samen lopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen staan centraal. Inschrijven kan via: www.logogeldrop.nl/ (Foto: LOGO).
Samen lopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen staan centraal. Inschrijven kan via: www.logogeldrop.nl/ (Foto: LOGO). (Foto: )

Samen hardlopen om weer fit te worden

  Sport

2020 is jouw jaar! Start op 14 januari met hardlopen (#startcoach-programma) of PowerWalking bij Lopersgroep LOGO.

GELDROP - Het #startcoach-programma is hét trainingsprogramma voor beginnende hardlopers en voor mensen die een tijdje niet hebben gelopen. Samen met andere geïnteresseerden vorm je een hechte groep met een duidelijk doel: na vier maanden 30 minuten kunnen hardlopen. Samen lopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen staan hierbij centraal. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur.

PowerWalking
PowerWalking is het "gat" tussen wandelen en joggen. PowerWalking kent veel medische en gezondheidsvoordelen, waaronder stressvermindering, helpt bij lage rugpijn, verbetert botstructuur en gewrichten. Het PowerWalking-startprogramma duurt 4 maanden, waarbij je twee maal per week gaat werken aan je conditie, duurvermogen en looptechniek. De trainingen voor PowerWalking zijn op dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 10.30 uur.

Meer informatie / aanmelden:

www.logogeldrop.nl

Meer berichten