De negende editie van Hondenplons vindt zondag 29 september plaats.
De negende editie van Hondenplons vindt zondag 29 september plaats. (Foto: )

In het water plonzen... met je viervoeter

  Sport

Wat is er nu lekkerder dan met je hond het water in te duiken? Niet veel, toch? Zondag 29 september kunnen honden samen met hun baasjes komen zwemmen in het buitenbad van ir. Ottenbad tijdens de negende editie van de Hondenplons. Het buitenbad is geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Toegang bedraagt 5 euro per hond, inclusief twee begeleiders. Als je liever alleen komt kijken of als extra begeleider mee komt is de prijs 3 euro per persoon.

EINDHOVEN - Bij het Ottenbad genieten honden van echte waterpret in een veilige omgeving. Traditiegetrouw wordt het buitenbadseizoen afgesloten met dit vrolijke zwemevenement voor honden en hun baasjes. Dus zijn jij en je hond gek op waterplezier? Kom dan op zondagmiddag 29 september langs.

Wat is er te doen?
- Loef dierenbenodigdheden: alles voor jouw huisdier. Van handgemaakte theeglazen tot hondenbadjassen.
- Wendy's Dogstyling uit Veldhoven. Alle honden van klein tot groot zijn van harte welkom bij Wendy. Ook geeft ze gratis advies.
- Praktijk voor Dierentandheelkunde uit Bergeijk is er voor gratis advies.
- Diverse activiteiten zoals een zwemwedstrijd hond en baas, apporteerwedstrijd en winacties waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat.
- Alle honden krijgen een goodybag met daarin Farm Food hondenvoeding en snacks, tegoedbon voor Wendy's Dogstyling en een verrassing van Pets Place / Boerenbond Eindhoven.

Contant
De MIRS Hondenplons wordt georganiseerd door Pets Place Meerzand, Boerenbond/Pets Place XL Eindhoven en vindt plaats in het buitenbad van het Ottenbad. Je kunt via de zijpoort aan de Vijfkamplaan het terrein op. De entree kan enkel contant betaald worden. Heb je een vraag over de Hondenplons? Stuur dan een e-mail naar:

mirs.animals@hotmail.com.

Meer berichten