Blijven zwemmen na je ABC? Kom synchroonzwemmen bij PSV

  Sport

Synchroonzwemmen is een sport waar naast zwemmen ook turnen en dansen een belangrijke rol spelen. Op een speelse manier kan je vanaf 6 jaar al bij PSV terecht om synchroonzwemmen te leren, meteen een goede manier om je zwemvaardigheid op pijl te houden. Nieuwsgierig naar wat synchroonzwemmen precies is? Doe dan mee met onze kennismakingslessen voor slechts 5 euro.

 EINDHOVEN - Vanaf zaterdag 7 september worden er gedurende drie lessen de eerste beginselen van het synchroonzwemmen geleerd. Aangezien op muziek zwemmen het allerleukste is bij synchroonzwemmen, wordt er in drie weken een echte dans geleerd. In de afsluitende les wordt dit nummer feestelijk gedemonstreerd aan het publiek, natuurlijk met een echt showbadpak aan.

Deze kennismakingslessen zijn voor kinderen tot en met 8 jaar. Ben je ouder en heb je wel interesse, stuur dan ook een mailtje, dan kan je kennis maken tijdens de reguliere lessen. Ervaring met turnen of ballet is dan wel een pré.

Wil je meer informatie, of je aanmelden voor de kennismakingslessen in het ir Ottenbad (zaterdag 8.45 tot 10.00), mail dan naar: aanmelden@synchroteameindhoven.nl.

Meer berichten