Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. De Midwintertrail was een pittige in verband met de weersomstandigheden.
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. De Midwintertrail was een pittige in verband met de weersomstandigheden. (Foto: )

410 deelnemers lopen LOGO Midwintertrail

  Sport

Ondanks het slechte weer was de derde editie van de LOGO Midwintertrail een groot succes. De organisatie (Lopersgroep Geldrop en omgeving) kan terugkijken op een geweldig en sportief evenement.

GELDROP - In 2018 namen rond de 300 lopers en wandelaars deel aan de eerste editie. Dit jaar stonden er 410 (!) deelnemers aan de startstreep. Als startlocatie was weer gekozen voor Café 'De Boerderij' (Van Meijl). Dicht bij het bos en een ideale locatie om de deelnemers in Brabantse sfeer te ontvangen. Voor parkeren en omkleden werd samengewerkt met de Hike-groep. Deelnemers konden zich bij de scouting omkleden, er was een bewaakte garderobe en eventueel kon men douchen.

De samenwerking tussen LOGO, Van Meijl en de Hike-groep blijkt een goede keuze. Hierdoor werd het nergens te druk en waren alle faciliteiten beschikbaar. En zoals altijd bij LOGO evenementen was ook hardloopwinkel RØNNØR uit Eindhoven van de partij. De deelnemers konden kiezen uit 3 afstanden (8, 16 en 24 kilometer). Door de recente storm en het natte weer waren de routes extra uitdagend en heel wat lopers kwamen dan ook blij en bemodderd over de finish. Na afloop werd er gezellig nagepraat en uitgepuft.

Meer berichten