De Eindhoven Urban Trail gaat onder meer door de brandweerkazerne.
De Eindhoven Urban Trail gaat onder meer door de brandweerkazerne.

Eindhoven Urban Trail

  Sport

EINDHOVEN - De eerste Eindhoven Urban Trail start zondagochtend 11 december. Tijdens dit loopevenement leggen de deelnemers een parcours van 10 km af langs en zelfs door diverse gebouwen en locaties in de Eindhovense binnenstad.

Al meer dan duizend mensen hebben zich aangemeld voor dit evenement en ook de deelnemende locaties zijn erg enthousiast om hun deuren voor de Urban Trail te openen.
Zo rukt de brandweerkazerne op zondagochtend groots uit en maken deelnemers onderdeel uit van het brandweerkorps als ze een verrassing staat te wachten op de binnenplaats.
Via Facebook maakt de organisatie dagelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Naast de brandweerkazerne werden deze locaties alvast op het publiek losgelaten: Stadhuis, Restaurant Radio Royaal, Inntel hotel Art Eindhoven, Redactie Eindhovens Dagblad en Bibliotheek de Witte Dame.
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden voor deze editie maximaal 3.000 deelnemers toegelaten. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.
Deelname aan de Eindhoven Urban Trail kost 25 euro, inclusief een ontbijt, en inschrijven kan op: www.eindhovenurbantrail.nl

Meer berichten