Vorig jaar werd de eerste editie van de Freedom Run gehouden.
Vorig jaar werd de eerste editie van de Freedom Run gehouden.

Freedom Run op komst

  Sport

EINDHOVEN - Stichting 18 september houdt zondag 23 oktober de tweede editie van de Freedom Run. Dit is een recreatieve loop over 6 en 10 kilometer tussen Eindhoven Noord, Best en Son. Belangstellenden kunnen zich nog tot zondag 16 oktober inschrijven.

Stichting 18 september heeft een nieuwe manier van herdenken opgezet. "Sportief bewegen inspireert, motiveert en emotioneert mensen immers. Het maakt energie los. Hardlopen geeft je het gevoel van vrijheid', verwoordt Willem Biermans van de Stichting 18 september de gedachte.
Op en rond het terrein van het museum Bevrijdende Vleugels, de Sonniuswijk en de Paulushoef, worden de deelnemers tijdens de Freedom Run sportief uitgedaagd en tegelijk vermaakt.

DJ Riet neemt plaats achter de draaitafel, de band 7 Days laat zich horen en op en langs het parcours treden verschillende dweilorkestjes en sambabands op.

Er wordt tevens een loterij gehouden op basis van de startnummers.
Het startschot klinkt om 11.30 uur en deelname kost bij voorinschrijving 5 euro voor de 6 kilometer en 6 euro voor de 10 kilometer, inclusief een consumptiebon.


Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website: www.freedomrun.nl

Meer berichten