Hardlopers kunnen op zondag 18 september deelnemen aan de LOGO Testloop als voorbereiding op de Marathon Eindhoven.
Hardlopers kunnen op zondag 18 september deelnemen aan de LOGO Testloop als voorbereiding op de Marathon Eindhoven.

Alvast een goede test voor Marathon van Eindhoven

  Sport

Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) organiseert op zondag 18 september een Testloop als voorbereiding op de verschillende onderdelen van de Marathon Eindhoven.

GELDROP - Het is de tweede keer dat LOGO de Testloop organiseert. Vorig jaar trok de loop zo'n 50 hardlopers op de verschillende afstanden: 9, 15 en 30 kilometer voor respectievelijk de kwart, halve en hele marathon.
De 30 km van de Testloop start om 08.00 uur en de 9 en 15 km om 09.00 uur. Alle afstanden starten vanaf de accommodatie van LOGO aan de Zwembadweg 13 in Geldrop. De deelnemers kunnen zich daar ook omkleden en na afloop douchen.

Omdat er met startnummers en een tijdklok wordt gewerkt is het van belang dat de deelnemers zich inschrijven. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 16 september via www.inschrijven.nl, er zijn dan geen kosten verbonden aan de loop. Op de testdag kunnen deelnemers zich vanaf 07.45 uur inschrijven op de LOGO-accommodatie. Deelnamekosten bedragen dan 2 euro.

LOGO is een actieve vereniging met zo'n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door trainingen en deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is sinds 1986 aangesloten bij de Atletiek-
unie.

Meer informatie over deze Testloop is te vinden op:

www.logogeldrop.nl

Meer berichten