Rai Vloet komt op huurbasis over naar FC Eindhoven.
Rai Vloet komt op huurbasis over naar FC Eindhoven.

Blauw-Wit Nieuws: Rai Vloet op huurbasis

  Sport

FC Eindhoven heeft zich vorige week dinsdag versterkt met Rai Vloet. De speler van PSV komt over op huurbasis en gaat spelen met rugnummer 9.


EINDHOVEN - Rai Vloet liet zich afgelopen donderdag direct gelden met een doelpunt in de met 1-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Rai Vloet doorliep de jeugdopleiding bij PSV, waar hij in 2012 zijn eerste profcontract tekende. Twee jaar later maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van de Eindhovenaren, waar hij in negen wedstrijden in actie kwam. Het afgelopen half jaar werd Vloet aan toenmalig eredivisionist Cambuur verhuurd. Technisch manager Harm van Veldhoven is erg verheugd met de nieuwe aanwinst: ''Rai Vloet is de aanvallende versterking waar we naar op zoek waren. Hij heeft scorend vermogen, een goede traptechniek en is multifunctioneel. Bij FC Eindhoven krijgt hij een ideaal platform om de volgende stap te maken in zijn carrière.'' Rai Vloet zelf laat weten dat hij er naar uitkijkt om voor de Blauw-Witten te spelen: ''Ik ben heel blij dat ik hier kan spelen en ik hoop op een heel mooi seizoen met de steun van alle Eindhovense supporters.''
Komende vrijdag 9 september kan Rai Vloet zijn officiële debuut maken voor de Blauw-Witten, FC Eindhoven neemt het dan op tegen MVV Maastricht, de wedstrijd begin in het Jan Louwers stadion om 20.00 uur.
Kaarten zijn te koop op: fc-eindhoven.nl/tickets

Meer berichten