<p>Sinds vorige week is het voor bezoekers van 16 jaar en ouder mogelijk om baantjes te zwemmen in het buitenbad (33 meter) van ir. Ottenbad. (Foto: Pixabay).</p>

Sinds vorige week is het voor bezoekers van 16 jaar en ouder mogelijk om baantjes te zwemmen in het buitenbad (33 meter) van ir. Ottenbad. (Foto: Pixabay).

Buitenbad ir. Ottenbad coronaproof geopend

  Sport

EINDHOVEN - Sinds vorige week is het voor bezoekers van 16 jaar en ouder mogelijk om baantjes te zwemmen in het buitenbad (33 meter) van ir. Ottenbad. Het zwembad geeft bezoekers zo de kans om toch te komen sporten in coronatijd.

Bezoekers kunnen alleen komen zwemmen als zij een dag en tijdsslot reserveren. Vanaf donderdag 15 april is het mogelijk om, net als vóór de sluiting, maximaal een week van tevoren een tijdsslot te reserveren. De tijdssloten komen dagelijks om 9.00 uur online te staan. De beschikbaarheid van tijdssloten is vanwege de coronamaatregelen beperkt.

Er wordt gewerkt met tijdssloten van 60 minuten, dit is inclusief betalen en omkleden (buiten). Bezoekers kunnen maximaal 45 minuten banen zwemmen. Toegang tot het buitenbad is niet meer mogelijk als bezoekers meer dan 15 minuten na aanvangstijd van het tijdsslot arriveren. Er zijn geen kluisjes, omkleedruimtes of buitendouches beschikbaar. De peuterbaden, glijbanen en ligweide zijn gesloten. Zolang de binnenbaden gesloten zijn, geldt er een tijdelijk actietarief van 2 euro voor baantjes zwemmen in het buitenbad. Reserveren:

eindhovensport.nl/buitenbad

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden