<p>Het parcours loopt over de Hertogenlaan via de Gildestraat, Diepenvaart, Smulderstraat, Papenvoort, Hoog Geldrop via de Ridderstraat terug naar de start/finish in de Hertogenlaan. (Foto: Marc de Groof).</p>

Het parcours loopt over de Hertogenlaan via de Gildestraat, Diepenvaart, Smulderstraat, Papenvoort, Hoog Geldrop via de Ridderstraat terug naar de start/finish in de Hertogenlaan. (Foto: Marc de Groof).

(Foto: Marc de Groof)

TML Dommelstreek: 27e Jeugdronde van Geldrop

  Sport

De 27e editie van de Makelaardij Olav Veldhuizen Jeugdronde van Geldrop gaat zondag 6 september van start. Ondanks de beperkingen, die werden opgelegd vanwege corona, is het de organisatie alsnog gelukt een wedstrijddag voor de jeugd te organiseren op het stratenparcours van Zesgehuchten.

GELDROP - De organisatie heeft alles in het werk gesteld om de wedstrijddag veilig te maken voor zowel de renners, het publiek als alle medewerkers. Om een en ander veilig te laten verlopen, treft de organisatie de nodige maatregelen. Zo geldt op de trottoirs eenrichtingsverkeer en wordt iedereen geacht om 1,5 meter afstand te houden. Ook zullen de huldigingen aangepast worden. Om 10.00 uur start de jongste jeugd met hun wedstrijdje. 

Er zal door de jeugd worden gereden in zeven verschillende categorieën. De jongste categorie met jongens en meisjes van 8 jaar oud zullen strijden in een koers over 6 km. De 15- en 16-jarigen (nieuwelingen) zullen als laatste categorie om 15.00 uur starten voor hun wedstrijd van 40 km. Het parcours loopt over de Hertogenlaan via de Gildestraat, Diepenvaart, Smulderstraat, Papenvoort, Hoog Geldrop via de Ridderstraat terug naar de start/finish in de Hertogenlaan. Meer info op www.tmldommelstreek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden