Bezoekers kunnen genieten van een 'salade van jazz, pop, funk en blues, overgoten met een Sonjazz-sausje', zoals zij zelf hun stijl omschrijven. 
Bezoekers kunnen genieten van een 'salade van jazz, pop, funk en blues, overgoten met een Sonjazz-sausje', zoals zij zelf hun stijl omschrijven.  (Foto: )

Plein Public opent seizoen met band Sonjazz

  Cultuur

Plein Public heeft op 26 oktober een bijzonder optreden in petto: Sonjazz. Bezoekers genieten deze avond van een 'salade van jazz, pop, funk en blues, overgoten met een Sonjazz-sausje', zoals zij zelf hun stijl omschrijven.

SON EN BREUGEL - Sonja van Vonderen is de leading lady van deze veelzijdige groep. Het eerdere optreden, enkele jaren geleden, beviel haar dusdanig goed dat zij graag terugkomt in de intieme en gezellige setting van Plein Public. Plein Public verzorgt iedere laatste zaterdag van de maand een optreden in de Boerderij in Breugel. Niet alleen beginnende, maar ook (semi-)professionele artiesten krijgen een kans om hun talent te tonen aan het publiek. Iedere avond is weer verrassend en anders.

Interactie
De optredens beginnen altijd om 20.30 uur, tot ongeveer 22.30 uur. Of later, want dankzij de sfeer en de interactie met het publiek blijkt menig artiest moeite te hebben om te stoppen met optreden. De prijs voor een Plein Public bepaalt de bezoeker zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Locatie van bestemming is De Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Kijk ook eens op:

boerderijbreugel.nl

Meer berichten