Mons de Goede (foto) neemt afscheid van het Parktheater. Bram Jacobs volgt hem per 1 oktober op.
Mons de Goede (foto) neemt afscheid van het Parktheater. Bram Jacobs volgt hem per 1 oktober op. (Foto: )

Bram Jacobs neemt stokje De Goede over

  Cultuur

Parktheater Eindhoven neemt afscheid van Mons de Goede. De theaterprogrammeur die 18 jaar zijn stempel op de programmering van het Eindhovense theater drukte gaat per 1 oktober met pensioen. Bram Jacobs volgt De Goede op.

EINDHOVEN - Naast Eindhoven verzorgde De Goede de programmering van Stadsschouwburg Nijmegen (2013/2014) en De Hofnar in Valkenswaard. (2011-2019) en van Natlab in Eindhoven (2019). In 1990 startte hij in samenwerking met Het Zuidelijk Toneel Stichting Theaterplan en werd de eerste artistiek leider van deze stichting, tot 2005. In deze periode was hij ook regisseur van de meeste musicalproducties.

De Goede introduceerde festivals als Dans in den Elzent, Parkdans en Best of the Fest. Bram Jacobs (1988) werkte als programmeur bij Parkstad Limburg Theaters, waar hij ook verantwoordelijk was voor de muziekprogrammering van de Heerlense festivals Cultura Nova en JazzOUT. Daarnaast is Jacobs programmeur van Zomerparkfeest in Venlo. Bij het Parktheater neemt hij de programmering van toneel, musical, muziek, show en circus voor zijn rekening.

Meer berichten