Festival TREK, vorig jaar in Eindhoven
Festival TREK, vorig jaar in Eindhoven

Festival TREK zoekt talent uit Eindhoven

  Cultuur

Festival TREK is voor de vijfde editie van het grootste rondreizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief talent uit Eindhoven. Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek bij de Karpendonkse Plas.

EINDHOVEN - Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Eindhoven e.o. op om zich aan te melden via de website.

Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveoptredens een bezoek aan Festival TREK compleet.

"Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen in de mooiste stadsparken van het land. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik je op (het podium van) Festival TREK.", aldus de BurgeRmeester van TREK.

Meedoen? Check de site.

www.festival-trek.nl

Meer berichten