Afbeelding

GLOW gloeit gewoon gloeiend goed!

Cultuur

Waar het licht vandaag komt, dat is sinds het afgelopen weekend wel duidelijk in Eindhoven. GLOW Eindhoven is van start gegaan en laat de stad volop baden in het licht. Gelikte staaltjes van creativiteit, design en innovatie. Kunst op een indrukwekkende wijze die aanspreekt, laat voelen en zien! Kunst, waarop een stad als Eindhoven vanzelfsprekend en natuurlijk trots is!

EINDHOVEN - GLOW Eindhoven trekt veel publiek. Heel veel. Mensen komen van heinde en ver om het gratis kunstfestival te bezoeken. En ze kijken daarbij hun ogen uit. Want GLOW heeft de nodige verrassingen in petto, zoals u op deze pagina ook kan zien. En wat u op deze pagina ziet, is nog maar een kleine greep van alles wat er te zien is. En daarom eigenlijk moet u GLOW Eindhoven gewoon fysiek bezoeken. Want het is echt méér dan de moeite waard!

Met dank aan Glow Eindhoven

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
GLOW Eindhoven trekt veel publiek. Mensen komen van heinde en ver om het gratis kunstfestival te bezoeken. En ze kijken daarbij hun ogen uit. Wat GLOW heeft de nodige verrassingen in petto.