<p>La Sonnerie in Son & Breugel.</p>

La Sonnerie in Son & Breugel.

(Foto: Google Street View)

Lazy Sonnie Afternoon

  Cultuur

De Kapeltuin van La Sonnerie bleek een uitstekende ambiance voor het eerste coronaproof live concert van Lazy Sonnie Afternoon. Als het weer het toelaat zal ook het concert van zondag 4 oktober in de Kapeltuin plaatsvinden. De opzet is voorlopig nog gewijzigd: er wordt met talentvolle artiesten van eigen bodem gewerkt en er speelt hoofdact, gevolgd door de traditionele afterparty.

Hoofdact
Woody Veneman: veelzijdige creatieve geest, zanger en liedschrijver met het hart van een dichter. Geestelijk vader van dansformatie S.T. Cordell en mede-oprichter van Woody & Paul, een band die een half dozijn albums op verschillende indie-labels uitbracht en door Europa toerde.

Vanaf het begin van de jaren 2000 bouwt hij gestaag aan een solocarrière, resulterend in tal van concerten, soundtracks en een doorlopende productie van releases. Veneman is ook beeldend kunstenaar; veel van zijn projecten zijn dan ook onvoorspelbaar en hybride van aard. De Singing Chair - waarvoor hij zijn stem, oog en ziel leende - werd uiteindelijk tentoongesteld in het Museum of Modern Art, New York. Al meer dan tien jaar creëert Woody livemuziek voor toneelstukken. De meest recente stukken Stallerhof en Onder Het Melkwoud werden op verschillende festivals gespeeld. Door de jaren heen heeft Woody samengewerkt met Johnny Dowd, Nico Muhly, Solex, Greg Cartwright, Kathy Ziegler, Marc Ribot en Selim Lemouchi.

Huisband 
Huisband Caponata zal de betere nummers uit de jaren 60, 70 en 80 akoestisch versterkt vertolken. Caponata betekent in het Italiaans ratatouille en heeft diverse bekende Sonse en Eindhovense muzikanten in de gelederen. Succes verzekerd. 

Lazy Sonnie Afternoon vindt zondag 4 oktober plaats in de Kapeltuin van Kloosterhotel La Sonnerie (Nieuwstraat 45). Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Kapelzaal. Aanvang stipt 15.30 uur
(graag om 15.15 uur aanwezig).Na afloop wordt met de hoed rondgegaan.

Reserveren is, gezien de vigerende regelgeving in de horeca en het beperkte aantal plaatsen, noodzakelijk. Dit kan via een telefoontje naar La Sonnerie: 0499-460222 of een mailtje naar info@sonnerie.nl. Ook via de website kan worden gereserveerd. Op de website vind je ook het programma voor de komende maanden. De opstelling is volledig coronaproof. De organisatie gaat er van uit dat ook het publiek zich aan de regelgeving met betrekking tot Corona houdt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden