<p>De Eindhovense Jasmijn stuurt synthesizers, bas en drums aan om haar melodische zang te begeleiden. (Foto: Jeffrey Haster).</p>

De Eindhovense Jasmijn stuurt synthesizers, bas en drums aan om haar melodische zang te begeleiden. (Foto: Jeffrey Haster).

(Foto: )

De sterren van morgen zijn te horen bij Popei

  Cultuur

Na jaren op woensdagen PUURliedjes avonden in het café te hebben georganiseerd, is het concept wat vernieuwd: verzet naar de dinsdagavond, in een relaxte sfeer in de zaal. Semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen! Datum: 29 september. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.

EINDHOVEN - Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie is: Jasmijn, Luuk Geers, Pelle, Art of the Mind, Abigail Jaarsma.

Uitgelicht: de Eindhovense Jasmijn is een solo-artiest, maar dat is aan haar uitgebreide live-performance niet te horen. Ze stuurt synthesizers, bas en drums aan om haar melodische zang te begeleiden. Zo geeft Jasmijn haar eigen draai aan de hedendaagse popmuziek. Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte: www.facebook.com/groups/puurliedjes

Of check de website van Popei: www.popei.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden