Foto:

Hoera, een...

  Column

Zou het roze of blauw worden? Het wordt sowieso een enerverende periode. Wij zitten al een aantal weken in spanning. Want het heeft een paar jaar op zich laten wachten. De opties werden kleiner, de tijd tikte door, de mentale druk nam toe. Maar hoop en vertrouwen bleven we houden. Nu het moment daar is, voelt het haast gek en onwerkelijk dat het gelukt is.

Je raadt het al: we zijn in verwachting van een kindje! Afgelopen week kregen we te horen of het zich nog steeds gezond aan het ontwikkelen is en wat het geslacht wordt. Het nieuwe jaar brengt huize Torunoglu een nieuwe Eindhovenaar. En wij zijn er ont-zet-tend gelukkig mee. Wat er op ons af komt beseffen we eigenlijk nog helemaal niet. Maar dat het bijzonder is absoluut wel. Vooral na alle overweldigende reacties die we via Facebook en Instagram kregen na onze babynieuws.

Gezinsuitbreiding is niet vanzelfsprekend. Dat valt pas op als het niet zomaar gaat. Toegegeven, dat geldt ook voor mij. Ik had het pas door toen het ons overkwam. Als je midden in zo'n traject zit, kom je er achter hoeveel mensen in datzelfde schuitje zitten, terwijl het soms juist een heel eenzaam gevoel geeft. Daarom dat we ons dit voorrecht extra realiseren én verbinding voelen met diegenen die ook al jaren in spanning zitten of voor wie het helaas niet gegeven is.

Ik zal mijn best doen er niet alleen maar over te schrijven in de komende periode. Dat is best lastig, want het domineert mijn leven en gedachten behoorlijk. Gelukkig waren de resultaten van de test positief. Én we mogen in de tweede week van juli een Eindhovens prinsesje verwelkomen. Ze wordt de mooiste op aarde. Dat weet ik nu al heel zeker!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden