Foto:

Nagenieten van je vakantie op de FeelGood Market

Voor iedereen die nog even wil (na)genieten van vakantievibes, op zoek is naar inspiratie, mooie producten, lekkere hapjes, goede live muziek en een fijn dagje uit: op 23 augustus vindt de FeelGood Market weer plaats! Uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven.

EINDHOVEN - Dit keer weer met een DJ, omdat de eerste editie tijdens corona zo goed was verlopen. Naast het marktgedeelte staat de vertrouwde huis-DJ Nick Lebeat op het terras van het Ketelhuis met zijn lekkere FeelGood tunes om de sfeer nog meer te verhogen.

Er kan vanwege Corona niet gedanst worden maar zeker wel genoten! Het Ketelhuis zorgt voor een groot terras.

Probeer de drukte te vermijden door tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur te komen. Tussen 14.00 en 16.00 uur komen gewoonlijk meestal de meeste bezoekers.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit (voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops (vooral vele voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Meer informatie

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven. Wanneer: 23 augustus van 12.00 tot 18.00 uur. Gratis entree!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden