Foto: KIMBERLY DE LEY

Benefietshow Lichtstad Revue voor jong en oud

Corona zorgde in maart voor een abrupt einde van de succesvolle voorstelling ‘LEEF!’. Met het stoppen van de shows stopten ook de inkomsten die nodig zijn om verder te gaan én een nieuwe show te ontwikkelen! Daar wil Lichtstad Revue een stokje voor steken.

NUENEN - Daarom wordt er in het Klooster in Nuenen op zaterdag 29 augustus om 16.00 uur een speciale benefietshow gehouden waaraan vier bekende Nederlandse artiesten belangeloos hun medewerking verlenen. William Spaaij, onder andere bekend van de musical Lazarus; Cindy Bell, onder andere bekend van Hairspray en Ramses; Joyce Bennenbroek, onder andere bekend als danseres bij dinnershow Pandora en het jonge cabarettalent Kai Bodewitz.

Benefietshow

De show wordt omlijst met acts van onze eigen dansers, zangers en performers. Het wordt een gezellige en muzikale middag om nooit te vergeten. U wordt vorstelijk ontvangen en getrakteerd op een wervelende show. Daarnaast zijn er die middag ook nog mooie prijzen te winnen.

De show LEEF!, eerder dit jaar in Nuenen, was volledig uitverkocht. Lichtstad Revue rekent op de steun van fans en liefhebbers van revuetheater zodat men in 2022 de achttiende show op de planken kan zetten. Kaarten à 40 euro zijn te reserveren via www.lichtstadrevue.nl.

Over Lichtstad Revue

Lichtstad Revue brengt in deze regio al meer dan 30 jaar dans, zang, show en spektakel op de planken in zowel grote als kleine theaterzalen en in verzorgingstehuizen. Meer dan 60 enthousiaste leden en vrijwilligers zetten zich wekelijks in om dit mogelijk te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden