Foto:

Verwenmiddag Power Beauties dit jaar in de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Op 27 september vindt de verwenmiddag Power Beauties plaats. Dit is een middag speciaal voor jongeren en volwassenen en hun familie die in aanraking zijn gekomen met kanker. Dit jaar vindt Power Beauties plaats bij de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, de opbrengst gaat naar Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker. 

EINDHOVEN - Deze middag wordt voor de achtste maal georganiseerd door organisator Helga van Hengst. Als Visagiste van Face To Face visagie & styling en voorzitter van Stichting Power Beauties organiseert ze dit belangeloos. Dit in samenwerking met de Vrijwillige Hulpdienst Maatje 040 en Dynamo.

Ieder jaar organiseert van Hengst een benefiet evenement ten goede van een stichting die zich inzet voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ook in deze vreemde tijden wil de organisatie de Power Beauties een leuke en fijne middag bezorgen door het geven van beauty behandelingen. Dit jaar op een iets andere manier dan normaal, dit in verband met het Coronavirus en de betreffende maatregelen, ook zijn er dit jaar daardoor helaas geen workshops en optredens

Aan bezoekers en deelnemers vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage van 5 euro. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker. Deze stichting zet zich al meer dan 20 jaar in voor een langer beter leven voor mensen met kanker en hun naasten. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze middag door een e-mail te sturen naar: info@stichtingpowerbeauties.nl of te bellen op: 06-44063138. Maximaal twee personen per inschrijving.

Naast de vrijwillige bijdrage, kunt u als bedrijf en particulier het goede doel ook ondersteunen, zodat er nog meer verwendagen worden georganiseerd. Maar dat er ook goede nazorg gegeven kan worden aan (ex) patiënten. Want goede nazorg bevordert het proces om weer te genieten, te stralen en je weer goed te voelen.

Eind 2004 werd bij van Hengst zelf de diagnose kanker vastgesteld, begin 2015 kreeg ze dan eindelijk het goede nieuws te horen dat ze kanker vrij was verklaard. Doordat van Hengst dus is getroffen door deze nare ziekte weet ze hoe belangrijk het is om gehoord te worden. Vooral als je verwend kan worden, dat je even kan en mag genieten! In deze periode is van Hengst in aanraking gekomen met de Stichting Viva la Donna, daar besefte ze pas hoeveel vrouwen kanker hebben. Ze wilde graag iets doen voor en met deze vrouwen.

Van Hengst is een gediplomeerd visagiste wat goed van pas kwam bij de stichting. Vanuit de eerste ontmoeting heeft ze een eigen visagie salon ingericht voor deze vrouwen. Zo zet ze ieder jaar belangeloos deze moedige vrouwen in het zonnetje. Verschillende Beauty salons doen hieraan mee en zetten rond die dag ook hun deuren open voor behandelingen voor vrouwen die in aanraking zijn gekomen met kanker, of het zelf hebben gehad.

Bezoekers kunnen zich inschrijven en zijn daarna van harte welkom op zondag 27 september 2020 vanaf 13.00 tot 16.00 uur bij de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven Maatje 040 aan de Piuslaan 74a in Eindhoven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden