Foto: Dirk Brand

Albert Heijn Woenselse Markt even dicht voor verbouwing

De Albert Heijn aan de Woenselse Markt is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. 

EINDHOVEN – Dat verandert op zondag 16 augustus om 18.00 uur. De winkel gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De heropening vindt plaats op zaterdag 29 augustus om 11.00 uur.

“We krijgen een ruim opgezette supermarkt waar je keuze hebt uit een groot versaanbod”, vertelt supermarktmanager Wesley Dupuij. “Ook komt er een speciaal assortiment voor onderweg. Dat bestaat onder andere uit verschillende soorten koffie, belegde broodjes en smoothies. Je vindt dit allemaal straks op een eigen plek in de hal van de supermarkt. Afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, je hoeft hiervoor niet de winkel in. Dit assortiment is bij uitstek geschikt voor mensen die in de buurt werken of studeren.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: 18 Septemberplein 23, Cassandraplein 8 en in winkelcentrum Woensel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden