Foto: Nick Luypen

Feestmiddag bewoners Ananz Heuvel

Onder een stralende zon en met een hapje en een drankje genoten de bewoners van woonzorgcentrum Heuvel in Geldrop van een muzikaal optreden van troubadour Luc Vaesen. Deze feestmiddag werd georganiseerd door Ledenservice ZuidZorg om de bewoners een opkikkertje te geven in deze coronatijd.

GELDROP - Tijdens de middag zijn er ook wensen van de bewoners in vervulling gegaan. Wensen die ze vooraf konden insturen. Een paar wensen werden dezelfde dag al vervuld: een lekkere puntzak friet met mayonaise, pannenkoek met spek, een biefstukje met friet en een alcoholvrij biertje. De kok van restaurant De Gasterij van Heuvel nodigde deze drie bewoners uit aan tafel en onder applaus bracht hij de lekkernijen. Later in de middag kreeg een andere bewoner nog een advocaatje met slagroom.

Bewoners die andere wensen hadden ingediend, kregen een roos en een tegoedbon voor hun wens bijvoorbeeld een high tea, een dagje naar de dierentuin of een dagje shoppen. De mensen in het hospice kregen een bloemetje en een doosje bonbons.

“Het was een heerlijke middag vol verrassingen”, zo verwoordde een bewoner haar dankbaarheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden