Hermes en Arriva lanceren de Zomerfamiliedagkaart

Voor alle thuisblijvers en toeristen in Brabant, heeft Hermes deze zomer de Zomerfamiliedagkaart. Daarmee kan het hele gezin één dag onbeperkt door Brabant reizen voor 10 euro. De kaart is online te koop en één dag geldig. Reizigers worden verzocht verspreid over de dag te reizen. Sinds 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht in het OV.

REGIO - Op één Zomerfamiliedagkaart kunnen minimaal twee en maximaal vijf personen reizen, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee. De Zomerfamiliedagkaart is de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen van Hermes in Zuidoost Brabant. De Zomerfamiliedagkaart is ook geldig in de bussen van Arriva. De kaart is vanaf 22 juli t/m 31 augustus 2020 als E-ticket te koop via de webshop op www.hermes.nl/zomerfamiliedagkaart.

Extra maatregelen

Sinds 1 juli mag iedereen weer met het OV, ook voor een dagje uit. Hermes daarvoor extra maatregelen getroffen. Zo wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de bussen en worden reizigers gevraagd niet voorin, maar achter in te stappen. Bij de halte, maar ook bij het in- en uitstappen geldt dat er afstand gehouden moet worden. Verder zijn alle reizigers vanaf 13 jaar verplicht een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

Vooruit plannen

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland via de reisplanner op bravo.info.of in de reisplanner op www.hermes.nl of in de Hermes app het meest actuele reisadvies. Behalve de Zomerfamiliedagkaart zijn ook andere vervoerbewijzen geldig, zoals de OV-chipkaart of E-tickets. Tips voor leuke uitstapjes staan op bravo.info/leukeuitjes.

Reizigers krijgen In de reisplanner www.hermes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden