Eindhoven Maker Faire gaat, ondanks corona, toch door.
Eindhoven Maker Faire gaat, ondanks corona, toch door. (Foto: )

Eindhoven Maker Faire gaat tóch door

Na uitgebreid overleg met betrokken partijen en autoriteiten is besloten de 2020-editie van de Eindhoven Maker Faire te laten doorgaan. Uiteraard is de organisatie genoodzaakt het evenement in compacte vorm te laten plaatsvinden, waarbij beperkt publiek op vooraf geplande time slots de makers en hun creaties kan aanschouwen.

EINDHOVEN - Op 26 en 27 september zullen in het Klokgebouw de leukste bouwsels, de meest creatieve do-it-yourself uitvindingen en de nieuwste technologieën te zien zijn van (inter)nationale makers.

Naast presentaties van nieuwe makers komen ook enkele highlights van voorgaande edities terug naar het Klokgebouw. De Eindhoven Maker Faire zoekt naar innovatieve en creatieve makers die bezig zijn met dingen ontwerpen en ontwikkelen, technologisch vooruit durven te kijken en graag hun kennis op een interactieve manier delen.

Van designers tot hackers, kunstenaars tot softwareontwikkelaars en van futuristen tot recyclers. Tot en met 31 juli kunnen makers zich aanmelden via de website. De Eindhoven Maker Faire zal binnenkort ook een online platform lanceren waar het mogelijk wordt voor makers om hun projecten digitaal te presenteren.

Met behulp van video’s, tekeningen, downloads, tools en tips kunnen de makers uitleggen hoe ze hun creaties maken en hoe dit ook thuis gedaan kan worden. Ook de ticketverkoop is van start gegaan. Om ieders veiligheid te garanderen zal er geen ticketkassa in het Klokgebouw aanwezig zijn en kunnen bezoekers enkel via de website tickets bestellen voor één of meerdere time slots.

Bezoek de website voor alle informatie over het evenement.

Tot en met 31 juli kunnen makers zich aanmelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden