Een energiecoach van Energiebox Eindhoven bezorgt een doos met energiebesparende producten bij de bewoner thuis. (Foto: Verse Beeldwaren).
Een energiecoach van Energiebox Eindhoven bezorgt een doos met energiebesparende producten bij de bewoner thuis. (Foto: Verse Beeldwaren). (Foto: Verse Beeldwaren)

Vraag Energiebox aanbij gemeente Eindhoven

Besparen op je energierekening en je wooncomfort verhogen zónder dat het je geld kost, dát is waar de Energiebox over gaat. De Energiebox is een cadeautje van de gemeente Eindhoven en woningcorporaties ‘thuis, Sint Trudo, Woonbedrijf en Wooninc. voor bewoners, en is erop gericht om hen persoonlijk te informeren over energie-bewust gedrag in huis.

EINDHOVEN - Een energiecoach van Energiebox Eindhoven bezorgt een doos met energiebesparende producten bij de bewoner thuis. In een fysiek of digitaal adviesgesprek wordt het gebruik van de producten uitgelegd en worden adviezen gegeven om door gedragsverandering minder energie te verbruiken. Daarmee kunnen bewoners ruim 200 euro per jaar op hun energierekening besparen en verminderen ze ook hun CO2. De tips kan de bewoner nalezen in een persoonlijk adviesrapport dat na het gesprek wordt opgesteld en toegestuurd.

Woont u in Eindhoven en huurt u een woning via een woningbouwcorporatie óf bent u woningeigenaar, dan kunt u gebruik maken van dit gratis aanbod. U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur voor meer informatie bellen naar 040 - 3030018 of kijken op www.eindhoven.energiebox.org. Het aantal dozen is beperkt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden