De lessen starten op 27 juni, en zijn van 9.00 tot 10.00 te doen in het ir. Ottenbad in Eindhoven. Meer info en opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl.
De lessen starten op 27 juni, en zijn van 9.00 tot 10.00 te doen in het ir. Ottenbad in Eindhoven. Meer info en opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl. (Foto: )

Zeesterlessen volgen bij PSV Synchroteam

Het zwembad is weer open en dat is een mooie kans om kennis te komen maken met synchroonzwemmen!

EINDHOVEN - Houd jij van zwemmen, turnen en dansen? Dan is synchroonzwemmen wellicht iets voor jou. Dat is namelijk de ideale combinatie tussen deze sporten. Tijdens de kennismakingslessen van het PSV Synchroteam leer je de eerste beginselen van deze sport en natuurlijk ga je ook een stukje zwemmen op muziek. De laatste les staat in het teken van een feestelijke demonstratie van het geleerde dansje in een echt showbadpak. Door de coronamaatregelen kan helaas niet je hele familie komen kijken, maar dat is hopelijk vanaf het volgende seizoen weer mogelijk. Elk jaar organiseert de vereniging namelijk een grote show waar alle zeventig leden aan deelnemen.

Zeesterlessen
Ben je tussen de 5 en 8 jaar én in bezit van minimaal een B-diploma, kom dan mee zwemmen tijdens de zogenaamde 'zeesterlessen'. In drie zaterdagochtenden leer je de eerste beginselen van het synchroonzwemmen voor slechts 5 euro. Deze lessen starten op 27 juni, en zijn van 9.00 tot 10.00 te doen in het ir. Ottenbad in Eindhoven. Meer info en opgeven via aanmelden@synchroteameindhoven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden