Foto:

Kasteel Kinderboerderij in Geldrop zoekt hulp

Kasteel Kinderboerderij in het landgoed van Kasteel Geldrop is sinds kort ‘s middags beperkt weer open tussen 14.00 en 16.00 uur. Daar zijn ze erg blij mee want het is fantastisch om weer bezoekers te hebben!

GELDROP - Mensen kunnen nu alleen tussen 14.00 en 14.30 uur binnen komen, maar kunnen blijven tot 16.00 uur. Er is nog niets normaal. Er zijn huisregels; de binnenruimte en wc’s zijn voorlopig gesloten voor publiek, er mogen maximaal 25 mensen binnen tegelijkertijd etcetera. Hier voelt de organisatie zich echter niet fijn hierbij en zij zou de binnenloop tijden graag uitbreiden.

Kasteel Kinderboerderij heeft meer mensen (vrijwilligers) nodig om dit waar te kunnen maken. Mensen die een uurtje bij de poort als gastpersoon kunnen staan of zitten.

Wie draagt de organisatie een warm hart toe en helpt ons door een uur of anderhalf uur aan de poort te zijn tussen 14.00 en 15.30? Het gaat dan om een vaste middag, voor een langere tijd (aantal maanden), dus niet eenmalig. De boerderij is elke dag van de week open dus voor elke dag is er iemand nodig. Neem contact op met de boerderij, Monique of Miriam: 040-2858252 of stuur een mail naar info@kinderboerderijgeldrop.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden