Met deze ketting gaan de winnaars van de selfiewedstrijd aan de haal. (Foto: Gaia van Egmond).
Met deze ketting gaan de winnaars van de selfiewedstrijd aan de haal. (Foto: Gaia van Egmond). (Foto: )

Selfiewedstrijd moedigt trots aan: Ikbennekel

Wie is er nu niet trots op zijn geboorteplaats of stad waar hij woonachtig is? Zo dachten ze ook bij Tante Netty. Daarom houdt de non-profitorganisatie een selfiewedstrijd genaamd IKBENNEKEL.

EINDHOVEN - Een aantal gigantische gouden kettingen met daarop IKBENNEKEL liggen plotseling verspreid over de Bennekelse straten. Het is het startsein voor een selfiewedstrijd voor de inwoners van de wijk, waarmee ze deze ketting in nekformaat kunnen winnen. Zo kunnen de bewoners laten zien hoe trots ze zijn op zichzelf en hun wijk. Door een prachtplaat te delen op social media met #ikbennekel met jezelf op het mooiste, gaafste, geheimste, raarste of vriendelijkste stukje Bennekel doe je al mee. De komende vier weken kiest Tante Netty iedere week een winnaar. Die krijgt zo’n prachtige ketting en een vermelding op de site van de wijkvereniging, inclusief de winnende foto natuurlijk.

Trots versterken
De bewoners van de Bennekel zijn trots op hun wijk. Daar kwam Tante Netty, samen met ontwerper Geert Snijders, een tijd geleden al achter, met als resultaat een slogan voor de wijk: IK BENNEKEL. Een slogan die de krachten van de wijk bundelt en staat voor de trots die alle buurtbewoners met zich meedragen. Tante Netty is geboren en getogen in het Eindhovense Woensel-West, maar op steeds meer plekken binnen en buiten de stad actief. Tante Netty koppelt jonge kunstenaars en designers aan sociale uitdagingen om tot nieuwe inzichten, oplossingen en verbindingen te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden