Een van de belangrijkste voorwaarden is dat rekening gehouden wordt met de richtlijnen van het RIVM. Gebeurt dit niet, dan wordt de foto niet meegenomen. (Foto: Pixabay).
Een van de belangrijkste voorwaarden is dat rekening gehouden wordt met de richtlijnen van het RIVM. Gebeurt dit niet, dan wordt de foto niet meegenomen. (Foto: Pixabay). (Foto: )

Hoe ziet deze coronatijd er door jouw lens uit?

Dynamo Jeugdwerk daagt Eindhovense jongeren uit om hun leven en ervaringen tijdens de coronacrisis te delen door middel van fotografie.

EINDHOVEN - Corona raakt ons allemaal, maar hoe precies, is voor iedereen anders. Dynamo Jeugdwerk wil graag de verhalen en ervaringen van jongeren ophalen en hen inspireren om deze met elkaar te delen. Zo biedt deze uitdaging jongeren niet alleen een uitlaatklep, maar ook een creatief platform voor talentontwikkeling.

De fotowedstrijd wordt via de social media-kanalen van Dynamo Jeugdwerk uitgezet. De sluiting is op 1 juni. De winnaars worden op 5 juni bekend gemaakt, ook via social media.

De hoofdprijs liegt er niet om: een workshop fotografie met Eddie Mol, een publicatie in Frits Magazine én de winnende foto op groot formaat tegen de gevel van Dynamo in het centrum van Eindhoven.

Belangrijk
Een van de belangrijkste voorwaarden is uiteraard dat rekening gehouden wordt met de richtlijnen van het RIVM. Gebeurt dit niet, dan wordt de foto niet meegenomen.

Check alle actievoorwaarden op:

www.facebook.com/dynamojeugdwerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden