Foto:

Een welverdiende koninklijke pluim

Een bijzonder gesprek vorige week voor een aantal medewerkers van Máxima MC (MMC). Niemand minder dan Zijne Majesteit de Koning bracht een virtueel werkbezoek aan MMC. Via een videoverbinding sprak de Koning met medewerkers die achter de schermen helpen om de coronacrisis het hoofd te bieden. Tijdens het gesprek werd onder meer gesproken over de werkzaamheden betreft de schoonmaak, de inkoop en logistiek en de keuken in de ziekenhuizen tijdens deze crisis.

EINDHOVEN -  De afgelopen weken heeft de Koning in verschillende ziekenhuizen met een brede groep zorgmedewerkers gesproken en hen een hart onder de riem gestoken. Ditmaal sprak hij met medewerkers van Máxima MC die ‘achter de zorg’ werken en die met hun ondersteuning een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg voor coronapatiënten. In vier rondes ging de Koning in gesprek met medewerkers van de facilitaire dienst. Zo sprak hij onder andere met twee medewerkers van de schoonmaak. 

Ook ging hij in gesprek met medewerkers van inkoop en de logistiek. Tenslotte sprak de Koning met personeel van de keuken. Het gesprek was volgens de Koning bedoeld als een steun in de rug van alle medewerkers in de ondersteuning, ook van andere organisaties. Willem-Alexander gaf aan dat we het maximale van onze ziekenhuizen vragen in deze tijd en dat we trots mogen zijn op onze artsen en verpleegkundigen. Dat zijn we in ieder geval zeker!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden