Foto:

Gratis festivalkaarten voor hulpverleners

De coronacrisis treft de evenementenindustrie hard. Zo ook Loud Noise. We hebben vele clubshows en het indoor festival Prognosis inmiddels moeten annuleren of verplaatsen. Voor de festivals Dynamo Metalfest, Into The Grave en Das Oktober Metalfest ziet het er vooralsnog positiever uit. Het duurt nog even voordat deze evenementen beginnen en we hopen dat deze crisis dan inmiddels achter ons ligt.

EINDHOVEN - Loud Noise is dan ook als geen ander bewust van het harde werk dat de mensen in de zorg nu leveren. Zij strijden in de frontlinie van de oorlog tegen het virus. Alleen wanneer zij gesteund worden kunnen we de zomer 'muzikaal' nog enigszins redden. Om deze helden te stimuleren en te bedanken hebben we honderden kaarten beschikbaar gesteld. Na de extra inzet die nu wordt geleverd verdienen deze helden wel wat ontspanning, een biertje en goede muziek.

Maandag zijn ze begonnen met het delen van onderstaande poster van Das Oktober Metalfest. In de komende dagen zullen ook de festivals Dynamo Metalfest en Into The Grave volgen. Loud Noise vraagt mensen om hun persoonlijke helden te taggen onder de berichten die ze maken. Ze gaan zoveel mogelijk zorgverleners die daar worden genoemd vrijkaarten toesturen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden