Massimo Campagnolo: "Gelukkig heb ik mijn trouwe hond Oek. Met hem kom ik de tijd wel door!"
Massimo Campagnolo: "Gelukkig heb ik mijn trouwe hond Oek. Met hem kom ik de tijd wel door!" (Foto: )

Massimo: 'Hond Oek geeft me veel vreugde'

Massimo Campagnolo (47) is een echte die hard. Op zijn dertiende bezorgde hij al kranten. Sinds 2012 is hij depothouder van niet alleen alle landelijke dagbladen, maar ook voor ons Groot Eindhoven. Hij is verantwoordelijk voor de bezorging van de postcodes 5611, 5615 en 5616.

E INDHOVEN - Alhoewel het in sommige wijken moeilijk is bezorgers te vinden, staat er bij Massimo een wachtlijst. “Dat komt omdat ik een leuke verdienste aan kan bieden. Ik zie in deze tijden een toename van belangstellenden. Bijvoorbeeld van horecamensen, die nu thuis zitten. De meeste bezorgers bij mij zijn veertig plussers en gepensioneerden. Op hen kan ik zeker rekenen: ze zijn plichtsgetrouw en laten het niet vlug afweten.” Naast het uitdelen van de juiste hoeveelheid kranten aan zijn bezorgers, zorgt Massimo er ook voor dat eventuele reclamefolders ingestoken worden. 

Nu hij te maken heeft met de coronacrisis gaat zijn bezorgdheid uit naar zijn Italiaanse familie. “Mijn vader was Italiaan, maar die leeft helaas niet meer. Mijn moeder komt uit Bergeijk. Vanaf mijn vijfde woon ik hier, maar ik ben in Milaan geboren en daar woont nog veel familie. Ik heb regelmatig contact met hen en gelukkig gaat het qua gezondheid nog allemaal goed met mijn familie. Het valt me zwaar, omdat ik op zondag altijd bij mijn oma eet. Dat kan nu niet. Gelukkig heb ik mijn trouwe hond Oek. Met hem kom ik de tijd wel door!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden