Playground Comedy: een interactieve en onderhoudende show met geestige karakters en types die ieder hun eigen verhaal vertellen.
Playground Comedy: een interactieve en onderhoudende show met geestige karakters en types die ieder hun eigen verhaal vertellen. (Foto: )

Gieren en brullen in Boerderij Breugel

Snelle grappen en korte sketches: zaterdag 29 februari zijn ze terug tijdens Playground Comedy in Boerderij Breugel. Zeven grappenmakers betreden die avond het podium.

SON & BREUGEL - Comedy-talentzoekers Jean Opgenort en Christian Pielic trokken het land door naar de leukste cabaretiers. De variatie tussen aanstormend talent en ervaren rotten maken het een bijzonder veelzijdige avond in Son en Breugel. Zij brengen hun beste grappen en oneliners ten gehore, hun leukste testen, nieuwste vondsten en anekdotes. Het wordt een interactieve en onderhoudende show met geestige karakters en types die ieder hun eigen verhaal vertellen. Kortom: voor ieder wat wils wat tijdens deze oase van humor. De avond begint om 20.30 uur en eindigt rond de klok van 22.30 uur. Mochten de cabaretiers er geen genoeg van krijgen, kan het zomaar een poosje later worden. Met getrainde lachspieren als eindresultaat.

Extra informatie
De avond is in principe gratis toegankelijk, maar in de pauze gaat de pet rond. Geïnteresseerd in meer informatie over Playground Comedy? Neem dan een kijkje op:

http://www.playgroundcomedy.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden