Achter de microfoon in CKE

Wil je wel eens ervaren hoe het is om hedendaagse muziek te spelen en te zingen? Meld je dan aan voor het festival Peper in je Oor. Op zaterdag 7 maart organiseren CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht een samenspeeldag hedendaagse muziek voor amateurs, te doen in CKE.

EINDHOVEN - Peper in je Oor laat vocalisten en muzikanten kennismaken met nieuwe klankkleuren en ritmes, improvisatietechnieken en ongebruikelijke vormen van notatie. Voor veel muziekliefhebbers is het een ontdekking om te ervaren hoe leuk en uitdagend dat is. Peper in je Oor is bedoeld voor iedereen, zowel beginners als gevorderden en op alle mogelijke instrumenten. Op deze dag wordt bij CKE een gloednieuw stuk ingestudeerd van de Engelse componiste Kate Whitley dat 's avonds wordt uitgevoerd. Verder is er een ensemble voor jongeren tot 20 jaar, zijn er workshops voor kinderen van 5 tot 12 jaar, is er een luistercursus en drie professionals komen hedendaagse spel- en zangtechnieken demonstreren.

Meer informatie is te vinden op de websites comaeindhoven.nl en comamaastricht.nl. Stuur op tijd het online aanmeldformulier in want vol is vol. Aanmelden kan hier:

http://comaeindhoven.nl/peper

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden