Van links naar rechts: Adjudant Bassie, Prins Robke en Adjudant Henrike. (Foto: Foto: Ralph Buisman).
Van links naar rechts: Adjudant Bassie, Prins Robke en Adjudant Henrike. (Foto: Foto: Ralph Buisman). (Foto: Ralph Buisman)

PSV Carnaval pakt uit op Wilhelminaplein

Voor het tweede opeenvolgende jaar houdt de PSV Carnavalsclub residentie in bar-restaurant The Prince aan het Wilhelminaplein. In samenwerking met The Prince is er weer een carnavalsprogramma samengesteld voor jong en oud.

EINDHOVEN - PSV Carnaval is blij met de uitvalsbasis op het Wilhelminaplein. De club en aanhang zal er tijdens de carnavalsdagen dan ook veelvuldig vertoeven. Zo zal op zaterdag 22 februari om 20.11 uur het beginsignaal klinken voor een spetterend Aftrapfeest onder de inspirerende leiding van Prins Robke en zijn adjudanten Henrike en Bassie. Uiteraard brengt ook de Stadsprins met zijn gevolg deze avond een bezoek aan de rood-witte carnavalsvierders. Verder wordt deze aan ook trofee behorende bij de Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker 2020 uitgereikt. Op maandagmiddag verruilt PSV Carnaval het Wilhelminaplein even voor de Markt waar de traditionele voetbalwedstrijd tussen Legendary PSV en FC Eindhoven wordt gespeeld. Het volledige programma op:

psvcarnaval.wixsite.com/psv-carnaval

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden